Το φύλλο της γιαγιάς πήρε το όνομά του για συναισθηματικούς λόγους. Σε μικρή ηλικία εγώ και τα αδέρφια μου αντιμετωπίσαμε το θάνατο της μητέρα μας. Έτσι η γιαγιά μας, η Αφροδίτη, μη έχοντας άλλη επιλογή ανέλαβε το ρόλο της μάνας αλλά και της γιαγιάς αντίστοιχα.
Ως γνήσια ηπειρώτισσά, καθημερινά άνοιγε φύλλο και μας έφτιαχνε ηπειρώτικες νοστιμιές. Οι νοστιμιές τις και η δεξιοτεχνία της στο άνοιγμα του φύλλου κέντριζαν όχι μόνο το δικό μου ενδιαφέρουν αλλά και το ενδιαφέρον τον γειτόνων όπου κατέφθαναν στο σπίτι μας για συμβουλές. Ως παιδί, είχα πάντα την απορία πόσο τραγανό και ωραίο ήταν το φύλλο της.
Παρόλο τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η βοήθεια του θεού μου έφερε ανθρώπους γύρω μου όπου η αγάπη τους και η βοήθεια τους με στήριξε στο να δημιουργήσω Το φύλλο της γιαγιάς παρουσιάζοντας τις γνήσιες συνταγές της γιαγιάς Αφροδίτης. Από το 1997, εγώ και οι συνεργάτες μου βρισκόμαστε κοντά σας με σεβασμό στην παράδοση και στην ποιότητα.
Όλες οι συνταγές μας περιλαμβάνουν διαλεχτές ποικιλίες τυριών, φρέσκα λαχανικά, παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκο γάλα και χειροποίητο φύλλο με αλεύρι από διαλεχτούς μύλους. Έτσι, είμαστε σίγουροι και περήφανοι για τις νοστιμιές μας.
Χειροποίητο φύλλο με αγνά υλικά της Ελληνικής γής είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αγάπη και το μεράκι για την δουλειά μας και η στηριξή σας είναι αρωγός στην προσπάθεια μας.